Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Tryg genåbning

I Empire Bio følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for ‘Kulturarrangementer med siddende publikummer’.

Obs: Fra lørdag d. 14. august er der ikke længere afstands- og arealkrav for siddende kulturarrangementer (herunder biografer), hvorfor det igen er tilladt at sidde på alle sæder i salene.

BILLETSALG

  • Vi opfordrer alle til at købe billetter online hjemmefra for at mindske den fysiske kontakt mellem personale og gæster. Billetterne skal ikke printes ud – de bliver scannet direkte på din telefon.
  • For at mindske kødannelser i foyeren, er der kun mulighed for at købe billetter – ikke bestille. Vi opfordrer desuden til betaling med dankort i biografen.

BIOGRAFKLUB DANMARK

  • Du kan indløse din Biografklub Danmark-kupon online. Når du køber billetter til en film, vil der i betalingsflow’et være mulighed for at taste dit kuponnummer ind, så rabatten udløses.

GAVEKORT

  • De fleste gavekort kan nu indløses online som en del af betalingsflowet, når du køber billetter på vores hjemmeside – enkelte gavekort-typer kan kun indløses i det betjente billetsalg i biografen.

AFSTAND I SALENE & NYE UDGANGE

  • Når filmen er slut, bliver du guidet ud af andre udgange end normalt. Dette gør vi for at mindske trafikken i biografens foyer-område.
  • Ved indgangen og rundt omkring i biografen er der opstillet håndsprit, og i slik- og sodavandssalget er der mulighed for at benytte plastikhandsker.

SPØRG OS

  • Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os – enten via vores Facebook eller når du kommer ind i biografen.
    Vi glæder os til at se dig igen!