Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Tryg genåbning

I Empire Bio følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for ‘Kulturarrangementer med siddende publikummer’.

BILLETSALG

  • Vi opfordrer alle til at købe billetter online hjemmefra for at mindske den fysiske kontakt mellem personale og gæster. Billetterne skal ikke printes ud – de bliver scannet direkte på din telefon.
  • For at mindske kødannelser i foyeren, er der kun mulighed for at købe billetter – ikke bestille. Vi opfordrer desuden til betaling med dankort i biografen.

CORONAPAS

  • Du forevise coronapas og ID, når du skal i biografen. Hvis du er fritaget for coronapas, skal du forevise dokumentation for fritagelsen.

BIOGRAFKLUB DANMARK

  • Du kan indløse din Biografklub Danmark-kupon online. Når du køber billetter til en film, vil der i betalingsflow’et være mulighed for at taste dit kuponnummer ind, så rabatten udløses.

GAVEKORT

  • De fleste gavekort kan nu indløses online som en del af betalingsflowet, når du køber billetter på vores hjemmeside – enkelte gavekort-typer kan kun indløses i det betjente billetsalg i biografen.

AFSTAND I SALENE & NYE UDGANGE

  • Der er loft på antallet af gæster, der må være i salene og biografens foyer. Du kan sagtens se film sammen med din kæreste, dine venner og dine børn, men mellem dig og den næste gruppe, vil der være et sædes mellemrum. Når filmen er slut, bliver du guidet ud af andre udgange end normalt. Dette gør vi for at mindske trafikken i biografens foyer-område.
  • Ved indgangen og rundt omkring i biografen er der opstillet håndsprit, og i slik- og sodavandssalget er der mulighed for at benytte plastikhandsker.

SPØRG OS

  • Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os – enten via vores Facebook eller når du kommer ind i biografen.
    Vi glæder os til at se dig igen!