Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Lind & Lahme Bogklub: ‘MÆND’

Torsdag d. 14. september

14. september kl. 19.00

‘Overgangen, mænd ikke taler om’ af Manu Sareen

Dette er en bog om mænds overgangsalder. For sådan en findes der. Energien daler, humøret bliver mørkere, kroppen bliver blødere og sexlysten (eller -evnen) ændrer sig. I denne interviewbog leder Manu Sareen nysgerrigt efter forklaringen på de forandringer, både han selv og andre mænd oplever.

14. september kl. 19.00

‘Halvt fuldendt – Tanker fra et umage venskab’ af Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel

‘Halvt fuldendt’ af Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel er en bog om et spirende venskab, om mænd, om livets store spørgsmål (kan man dø på en scene, er der et låg til enhver gryde). Alt sammen undersøgt, drøftet og vurderet af to (livs-)erfarne mænd.

14. september kl. 19.00

(U)lige for loven – Advokat på de svages side’ af Mads Pramming i samarbejde med Birgitte Vestermark

Mads Pramming er med egne ord Danmarks nok mest tabende advokat. Han tager nemlig mange af de sager, som andre advokater for alt i verden vil undgå. ‘(U)lige for loven’ er fortællingen om en utraditionel advokat og en række af de svære sager, han har ført herunder drengene fra børnehjemmet Godhavn, danske krigsveteraner og de grønlandske eksperimentbørn.