Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Lind & Lahme Bogklub: ‘STÆRKE PERSONLIGE FORTÆLLINGER’

Tirsdag d. 24. oktober

24. oktober kl. 19.00

‘Tove Ditlevsen var min mormor – En familiehistorie om skam, skæbne og tilgivelse’ af Lise Munk Thygesen

Lise var 12 år, da hendes berømte mormor tog sit liv. Gammel nok til at opfatte uroen i sin familie, men alt for ung til at forstå den. Dette er en historie om syv generationers kvindeliv og alt det, der er gået i arv af misbrug, overgreb og svigt, og et opgør med den tavshed og skam, der har forhindret familiens kvinder i at frigøre sig.

24. oktober kl. 19.00

‘Rend mig – Jeg har haft lyst til at sige det til mange før dig…’ af Pernille Skipper

En indgående og personlig fortælling om, Pernille Skippers tid som toppolitiker – om hvordan det er at være kvinde i et magtspil og i et øjensynligt ligestillet demokratisk system, som i praksis favoriserer mænd.

24. oktober kl. 19.00

Kære Bagklog – Minder & fortrængninger’ af Maise Njor

Er man den samme som for 7, 10 og 20 år siden? Hvad er minder? Hvor sidder de? Og hvorfor glemmer man noget og husker andet? Hvem er man og hvem skal man være i morgen? I Kære Bagklog læser Maise Njor i sine dagbøger, fra hun er 12 år, til hun er i begyndelsen af 30’erne for at finde svar på, hvad og hvem der skaber et menneske.