Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Lind & Lahme Bogklub: ‘REJSER UD I DET UKENDTE OG RUMMET’

Onsdag d. 29. november

29. november kl. 19.00

‘De eventyrlige kvinder – På kryds og tværs af kontinenter – på hjul, til hest, til fods, til søs og på vinger’ af Kvindelige Eventyreres Klub

Kvindelige Eventyreres Klub blev stiftet i 1954 og har lige siden været samlingssted for kvinder, der deler en passion for at turde følge en egen og anderledes vej i livet. I denne bog får du mere end 45 levende beretninger fra eventyr i hele verden. Hvad ville du fx gøre, hvis din hundeslæde gik gennem isen? Hvordan ville du slippe væk fra en hidsig skovelefant? Og hvad ville du sige, hvis din vært tilbød dig en røget abehjerne? Få svaret på, hvad tre af medlemmerne af Kvindelige Eventyreres Klub gjorde.

29. november kl. 19.00

‘De hvide nætter’ af Katrine Engberg

En tidlig forårsmorgen på øen Vorsø ved Horsens Fjord bliver teenagepigen Shirins liv vendt på hovedet. Hun finder sin far myrdet. Shirin søger hjælp hos automekanikeren Nima Ansari, og en kompleks mordgåde bringer efterforskningsleder Petter Bohm og Liv ind i sagen, hvor fortidens hemmeligheder og nutidens trusler trækker tråde til baggårdens beboere ved Livs kælderlejlighed på Vesterbro. De må gradvist erkende, at tavsheden altid har en pris.

29. november kl. 19.00

UFO-Mysteriet – På sporet af min far og de flyvende tallerkener’ af Frederik Dirks Gottlieb

Ufo-mysteriet er en virkelig fortælling om mystik og dybe hemmeligheder. En historie om mennesker, der hele deres liv er blevet hånet for at have troet på liv i rummet, men som endelig får oprejsning. I nogle gamle kasser fra sin fars dødsbo finder Frederik efterladte papirer og bunker af ufo-blade, som bliver startskuddet på en intensiv jagt efter svar på, hvem faren var og hvad han vidste. Før han aner det, har Frederik kilder i røret fra Pentagon, og han stiller for alvor sig selv spørgsmålet: Er vi overhovedet alene?

29. november kl. 19.00

’Skal åbnes ved min død – et liv med kunst, kærlighed og fortielser’ af Patricia Asbæk

‘Skal åbnes ved min død’ er galleristen Patricia Asbæks erindringer. En fortælling om et liv i bevægelse. Om at vokse op i Marokko, Frankrig, England og Danmark. Om fransk overklasse og danske 68’ere. Om kunstnere og kongelige. Om eventyr og overlevelse. Om skønhed og sandhed. Og om sent i livet at modtage et brev, der forandrer alt.