Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

druk-mads-mikkelsen-banner
FORPREMIERE / 23. sept. kl. 19:00

DRUK

“‘Druk’ er skabt af en livserfaren kunstner, der har genvundet ungdommens vitalitet.” Thomas Vinterbergs nyeste får hele 6 stjerner i det nye nummer af Filmmagasinet Ekko. Vi fyrer endnu en forpremiere af d. 23. september kl. 19.00:

ourplanet
VERDENSPREMIERE / 28. sept. – 3. okt.

ATTENBOROUGH: A LIFE ON OUR PLANET

En ærlig, afslørende og dybt vedkommende film DAVID ATTENBOROUGH: A LIFE ON OUR PLANET er en stærk førstehåndsberetning om menneskets indflydelse på naturen.

20181112105107641
REST IN POWER / 1. okt. kl. 17:00

RBG

Vi mindes det amerikanske kvindekampsikon, højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg, der afgik ved døden d. 18. september. Filmkritiker Ann Lind Andersen introducerer den Oscarnominerede dokumentar RBG, og vi donerer halvdelen af overskuddet til Dansk Kvindesamfund.

2373
MIX COPENHAGEN / 2. okt. kl. 19:30

EMA

MIX Copenhagen offentliggør årets festivalprogram og viser Pablo Larrains (‘No’, ‘Jackie’) nyeste film. ‘Ema’ er en medrivende og uforudsigelig historie om traumer og selvrealisering med bl.a. Gael Garcia Bernal.

On The Rocks
COPPOLA & COCKTAILS / 2. okt. kl. 21:30

ON THE ROCKS

Sofia Coppola er tilbage i instruktørstolen og Bill Murray er tilbage med charmerende kynisme og isterninger i glasset – det er måske ikke Suntory whiskey, men referencerne til ‘Lost In Translation’ er ikke til at tage fejl af i Coppolas nye, bittersøde komedie ‘On The Rocks’. Vi serverer en gratis cocktail til visningen.

shorta
FORPREMIERE / 7. okt. kl. 21:30

SHORTA

SHORTA er en af de bedste og mest klaustrofobisk-hæsblæsende debutfilm i lang tid. Vi følger to betjente – en grønskolling og en garvet gut – der fanges i et ghetto-kvarter og involveres i en række bandeoptøjer. Kom til forpremiere på en af årets bedste danske film.

indianara-divulgaccca7acc83o-3-750x440
MIX COPENHAGEN / 9. okt. kl. 17:00

INDIANARA

MIX Copenhagen, Psykinfo og EN AF OS inviterer i anledning af World Mental Health Day til talk og film med fokus på stress og empowerment blandt LGBT+ personer. Filmen ‘Indianara’ handler om den radikale aktivist Indianara Siqueira og hendes gruppes kamp for transkønnedes overlevelse midt i en turbulent tid i Brasilien

CJ_Damien_San_Clemente
CINEMAR / 21. okt. kl. 19.30

SURF MOVIE NIGHT

Surf’s up! Cine Mar vender tilbage til Empire efter coronahi i foråret med et program bestående af de fedeste surf-film om livet ved, på og i havet.

IDIOT PRAYER_SOCIAL ASSET_ANNOUNCEMENT_1200x628 FB IG
SÆRVISNING / 5. Nov. kl. 19.30

IDIOT PRAYER

Nick Cave alone at Alexandra Palace.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?