Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

Ann og Julia15_topbanner
LIND & LAHME BOGKLUB / 27. feb. kl. 19:00

LIND & LAHME BOGKLUB: SUNDHED – FRA SKÆRM TIL SEX

I februar skal det handle om sundhed, og her mener vi sundhed i bredeste forstand. Med denne måneds udvalg af bøger udfolder vi nemlig emnet ved at rette blikket på både skærmvaner, selvudtryk, arbejdsliv samt vores globale forståelse af kærlighed og kapitalisme.

dune2ny2398476
FORPREMIERE / 27. feb. kl. 20:00

DUNE: DEL 2

Kom til forpremiere på ’Dune: Del 2’, som fortsætter den unge hertug Paul Atreides mystiske rejse, hvor han forenes med Chani og fremenerne, mens han er på hævnens krigssti mod de sammensvorne, der ødelagde hans familie. Instruktør Denis Villeneuve har udtalt, at denne anden film bliver endnu vildere end den første!

kungfu
FORPREMIERE / 2. & 3. mar. kl. 12:30

KUNG FU PANDA 4

For første gang i et årti er verdens mest usandsynlige kung-fu-mester tilbage og klar til at sparke mås i DreamWorks Animations næste kapitel i den elskede action-komedie filmserie, ”Kung Fu Panda 4”. Vi inviterer til forpremiere i weekenden – lørdag med dansk tale og søndag i original version med danske tekster.

TameImpala-2024.large
PITCHBLACK PLAYBACK / 5. mar. kl. 21:30

TAME IMPALA: “CURRENTS”

Pitchblack Playback album listening sessions in the dark return to one of their most in-demand albums: Tame Impala’s flawless, widescreen epic ‘Currents’. Hear these incredible records in all their glory played loud in uncompressed 24-bit audio through every speaker of our sub-heavy Screen three sound system for you to hear and feel every nuance. No distractions; just you and the music.

kalak_filmplakat
FORPREMIERE & TALK / 6. mar. kl. 20:00

KALAK – MØD KIM LEINE OG INSTRUKTØREN

Instruktør Isabella Eklöfs danske drama ‘Kalak’ er baseret på Kim Leines selvbiografiske debutroman af samme navn. Vi følger Jan, der tager til Grønland for at arbejde som sygeplejerske og lægge et liv med misbrug bag sig. Vi inviterer til forpremiere med efterfølgende samtale, hvor filmkritiker Ann Lind Andersen møder instruktør Isabella Eklöf og Kim Leine.

420094868_784862613684729_6398958304553080572_n
OSCARAFTEN + FORPREMIERE / 10. mar. kl. 22:30

OSCARSHOW // PAST LIVES

Så er Oscar-nomineringerne ude og Oscar-sæsonen er for alvor i gang. Vi viser som sædvanlig Oscarshowet her i Empire og krydrer i år oplevelsen med Quiz, overraskelser til den søde tand og forpremiere på Celine Songs PAST LIVES, der er nomineret i kategorierne ‘Bedste Originale Manuskript’ og ‘Bedste Film’.

NineInchNails-2024.large
PITCHBLACK PLAYBACK / 11. mar. kl. 20:00

NINE INCH NAILS: “THE DOWNWARD SPIRAL”

Experience Nine Inch Nails’ powerful classic ‘The Downward Spiral’ like never before at Pitchblack Playback’s listening session in the dark. Hear this incredible record in all its glory, played loud in uncompressed 16-bit audio through every speaker of our powerful Screen Three sound system for you to hear and feel every nuance. No distractions; just you and the music.

DOX24
FILMFESTIVAL / 13. – 24. mar.

COPENHAGEN DOX 2024

Fra den 13. marts åbner vi dørene for CPH:DOX 2024, hvor du kan opleve et udvalg af de allerbedste nye danske og internationale dokumentarfilm. Der er masser at glæde sig til, og der vil som altid være spændende debatter og events. Læs mere om filmene her på hjemmesiden.

Lind&lahme-Feb
BOGKLUB / 16. apr. kl. 19:00

LIND & LAHME BOGKLUB: GEOGRAFISKE STEDER

Hvilken betydning har geografiske steder for handlingen? Det undersøger vi i denne udgave af Lind & Lahme Bogklub, når vi får besøg af Anders Meidahl, Annette Bjergfeldt og Anna Grue, der på hver sin måde har skrevet ualmindelige medrivende romaner. Vi skal en tur på psykiatrisk hospital, på ø-besøg til Nova Scotia i Canada og til bryllup på en herregård i Danmark (hvis vi da når så langt, inden der er mord i spil).

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?