Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

share2
KONCERTFILM / 1. – 3. & 7. – 10. dec.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÈ

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ viser rejsen af RENAISSANCE WORLD TOUR, fra planlægningen, til åbningen i Stockholm, Sverige, til finalen i Kansas City, Missouri. Det handler om Beyoncés intention, hårde arbejde, involvering i alle aspekter af produktionen, hendes kreative sind og formål med at skabe hendes eftermæle.

ønsket
FORPREMIERE / 2. & 3. dec. kl. 12:30

ØNSKET

Vi inviterer til forpremiere på Disneys nye film for hele familien. ‘Ønsket’ er en episk animeret musical, der stiller spørgsmålet: “Hvordan blev ønskestjernen til, som så mange har kigget på og fortalt sine drømme til gennem tiden?” Filmen finder sted i ønskernes rige Rosas. Her bliver vi præsenteret for den 17-årige Asha – en optimist med et skarpt sind, der bekymrer sig uendelig meget om sit samfund.

kalak
TESTVISNING / 6. dec. kl. 16:30

KALAK – TESTVISNING

”Kalak” er baseret på Kim Leines selvbiografiske roman og handler om Jan, som er på flugt fra sig selv efter at være blevet seksuelt misbrugt af sin far som ung. Nu bor han i Grønland med sin lille familie og arbejder som sygeplejerske. Men han føler sig langt væk fra København og sin egen fortid, som han ellers prøver at lægge bag sig. Han længes efter at blive en del af den lokale kultur – at blive en ægte kalak. Billetter til testvisningen kan erhverves til 15 kroner.

Hendrix-2023.large
PITCHBLACK PLAYBACK / 5. dec. kl. 20:00

JIMI HENDRIX: “ELECTRIC LADYLAND”

Come on a psychedelic trip back to 1968 at Pitchblack Playback’s listening session in the dark, celebrating the 55th anniversary of Hendrix’s masterful final studio album. Hear it loud and clear in uncompressed audio through every speaker of our big Screen Three sound system for you to hear and feel every nuance. No distractions; just you and the music.

SZA-2023.large
PITCHBLACK PLAYBACK / 12. dec. kl. 20:00

BEST OF 2023: SZA: “SOS”

Pitchblack Playback’s Best Albums Of 2023 series continues with a listening session in the dark for SZA’s acclaimed hip-hop, R&B and rock smash ‘SOS’. Released at the tail end of 2022, it was too late for most end of year lists, hence its inclusion in this series. Hear this masterpiece in all its glory played loud in uncompressed audio through every speaker of our powerful Screen Three sound system. No distractions; just you and the music.

ironclaw kopi
FORPREMIERE / 13. dec. kl. 20:00

THE IRON CLAW

Vi inviterer til forpremiere på ‘The Iron Claw’, som fortæller den sande historie om de uadskillelige Von Erich-brødre, der skrev historie i den intense konkurrenceprægede verden af professionel brydning i starten af 1980’erne. Gennem tragedie og triumf, under skyggen af deres dominerende far og træner, søger brødrene efter udødelighed i storhed på den største scene inden for sport.

homealone
SÆRVISNING / 16. + 17. dec.

HOME ALONE

Du har måske set den i fjernsynet, men det er en helt anden oplevelse på det store lærred. Kevin bliver ved en fejltagelse efterladt alene hjemme i Chicago, da hans familie tager på ferie. Han får hurtigt travlt med at forsvare familiens hus mod indbrudstyve, hvilket han er utroligt god til. Filmen havde premiere lige før jul i 1990, og er siden blevet en juleklassiker.

8274035_st_r0_tatsaechlich_liebe
SÆRVISNING / 22. dec. kl. 19:30

LOVE ACTUALLY

Alletiders romantiske multiplot-julefilm fylder i år 20, og derfor siger vi den 22. december god jul med en særvisning af filmen. Det er i den søde juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er de ramt af kærligheden på godt og ondt.

Is-Die-Hard-a-Christmas-movie-Up-vote-Yes-Down-vote-No.-.-.-Imgur
SÆRVISNING / 20. dec. kl. 20:00

DIE HARD – RESTAURERET I 4K

Traditionen tro siger vi god jul og viser Bruce Willis-klassikeren om politimanden John McClane, der kommer i karambolage med nogle onde terrorister i Nakotomi Tower. Yippee-ki-yay!!! Filmen vises uden undertekster. Husk vores nye ‘Die Hard Forever’-kort, som koster 250 kr. og kan købes i billetsalget. Kortet giver fri adgang for én person til vores årlige julevisninger af ‘Die Hard’ for evigt.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?