Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

MIX2021
FILMFESTIVAL / 23. – 31. okt.

MIX COPENHAGEN

Oplev fantastiske film fra hele verden på nordens førende LGBTQ+-filmfestival, som viser en bred vifte af film, der bøjer køn og bryder seksuelle grænser.

Codedbias
SÆRVISNING / 3. nov. kl. 19:00

CODED BIAS

Vi har en tendens til at tænke, at vores teknologi er blottet for fordomme. Men tro igen! I samarbejde med Democrats Abroad – Black Caucus viser vi dokumentaren ’Coded Bias’, som undersøger, hvordan racisme, sexisme, antisemitisme og andre former for had bliver repliceret og indoptaget i de algoritmer, som styrer vores hverdagsteknologi.

pix2021
FILMFESTIVAL / 10. – 14. nov.

CPH PIX

Under titlen WEEKEND præsenterer CPH PIX fem dage med nytænkende, unge filmskabere fra hele verden og et knivskarpt udvalg af de bedste nye film fra tidens mest originale navne. Fra genrefilm over kunstneriske eksperimenter til stærke fortællinger.

LudvigRUST
KONCERT / 18. nov. kl. 21:00

Ohwell Booking x J. Ludvig III

Som en del af det prisvindende RUST Sleeps Around-koncept kan du opleve J. Ludvig III spille koncert i Empire! I sit soloprojekt forener han genrer på nye usete måder, og viser sider af sig selv, der ikke er set før. Publikum kan glæde sig til autotune-vokaler pakket ind i et elektronisk univers, der trækker tråde til alt fra EDM til avantgarde.

EOFT2021
FILMFESTIVAL / 21. – 22. nov. kl. 19:00

EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR

Som en fejring af deres 20-års jubilæum har European Outdoor Film Tour sammensat et program af syv bjergtagende film fra friluftssportens verden.

rumsnak2
LIVE PODCASTOPTAGELSE / 25. nov. kl. 19:00

RUMSNAK LIVE – ER VI ALENE I UNIVERSET?

Podcastens værter, astrofysiker Tina Ibsen og techjournalist Anders Høeg Nissen, vil sammen med aftenens gæster både kigge på vores egen klodes fortid og vende blikket ud mod andre planeter langt borte ved fjerne stjerner, for at se på hvad den aktuelle forskning siger om liv (andre steder) i universet.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?