Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

avatar
REPREMIERE / 24. og 25. sep. kl. 15:30

AVATAR – REPREMIERE

Som optakt til ‘Avatar: The Way of Water’ som kommer til december, giver vi nu publikum mulighed for at opleve den første film på det store lærred igen! I husker nok selv oplevelsen i 2009 hvor Avatar væltede verden med 3D versionen, og nu har I mulighed for at genskabe minderne.

cavenyny
PITCHBLACK PLAYBACK / 27. sep. kl. 20:00

NICK CAVE’S “THE BOATMAN’S CALL”

Hear ‘The Boatman’s Call’ in all its glorious detail at Pitchblack Playback’s exclusive listening session in the dark. The high-definition files will be upmixed to surround sound on our powerful cinema system. No distractions; just you and the music.

verdenuskarp
FORPREMIERE / 28. sep. kl. 17:30

VERDEN ER USKARP M. INTRO AF KUNSTHISTORIKER

VERDEN ER USKARP præsenterer os for de fire kvindelige fotografer: Else Tholstrup, Nanna Bisp Büchert, Marianne Engberg og Tove Kurtzweil. Fulde af livsglæde, lidenskab og skabertrang – og en anekdote eller fem! Filmen introduceres af Banja Rathnov, der er uddannet som kunsthistoriker fra École du Louvre i Paris og stifter af Rathnov Galleri og Kunsthandel.

threetidy
MIX COPENHAGEN PROGRAMRELEASE / 30. sept. kl. 19:30

THREE TIDY TIGERS TIED A TIE TIGER

MIX inviterer til programrelease med filmen ‘Three Tidy Tigers Tied a Tie Tighter’, hvor tre unge queer-personer driver gennem en by helt udmagret af pandemien og voldsom kapitalisme. Filmen er en surrealistisk undersøgelse af et politisk påtvunget hukommelsestab, hvor minder kun kan overleve, hvis de deles kollektivt og videregives gennem affektive relationer.

bros
FORPREMIERE / 3. okt. kl. 20:00

BROS

Kom til forpremiere på ‘Bros’. Den første romantiske komedie om to homoseksuelle mænd fra et større filmstudie, der måske, muligvis, sandsynligvis, prøver at finde kærligheden. Måske. De har i hvert fald begge frygtelig travlt.

battleship-dvd
SÆRVISNING / 4. okt. kl. 19:30

BATTLESHIP – 10-ÅRS JUBILÆUM

‘Battleship’ har i år sit 10-års jubilæum. En film, der tog det ikoniske brætspil ”Sænke slagskibe” og omdannede det til en sci-fi-nyklassiker, der får de fleste konkurrenter til at synke. Ladt med stjerner til renden, som Liam Neeson, Alexander Skarsgård, Jesse Plemons, Rami Malek og Rihanna, skyder den actionfyldte blockbuster løs mod en farefuld trussel fra stjernerne.

petervonkant
MIX FORPREMIERE / 5. okt. kl. 19:30

PETER VON KANT

MIX inviterer til forpremiere på Francois Ozons ‘Peter von Kant’. Historien om en succesfuld filminstruktør, som verbalt misbruger sin mangeårige, umælende assistent Karl, som han udnytter både arbejdsrelateret og som sin personlige opvarter. Da hans muse, den kendte skuespiller Sidonie præsenterer ham for den smukke, unge Amir, falder von Kant pladask for ham.

radiohead-1
PITCHBLACK PLAYBACK / 10. okt. kl. 20:00

RADIOHEAD’S “IN RAINBOWS”

Experience the incredible ‘In Rainbows’ and its bonus disc like never before for its 15th anniversary at Pitchblack Playback’s immersive listening session in the dark. This is an unmissable experience for Radiohead fans. Hear and feel every nuance of this groundbreaking record with no distractions. Just you and the music 2021.

caf2
COPEHAGEN ARCHITECTURE FESTIVAL / 13. okt. kl. 20:00

KØBENHAVNER-BASHING OG STORBYDRØMME

Copenhagen Architecture Festival inviterer til en visning af dokumentaren ‘Best In The World’ med efterfølgende talk. Det skal handle om forsiden og bagsiden af byen, der er kåret til verdens bedste at bo i – og som det er blevet en politisk genre at bashe. Billetprisen inkluderer en drink på Brus efter arrangementet.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?