Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

A24_MEN_KeyArt-705x395
SOUNDVENUE FORPREMIERE / 24. maj. kl. 19:30

MEN

‘Filmskaber Alex Garland går linen ud med horrorperlen ’Men’, en voldsomt intens, overraskende og ofte afvæbnende sjov film, som du kan se som en af de første i landet ved Soundvenues forpremiere i Empire, præsenteret i samarbejde med PIFT.

radiohead
LYTTESESSION / 24. maj. kl. 20:00

PITCHBLACK PLAYBACK: OK COMPUTER

Fordyb dig i Radioheads ikoniske ‘OK Computer’, når vi markerer albummets 25-års jubilæum med afspilning i lækker surround sound. Pitchblack Playback præsenterer denne aften albummet i en særlig ekspanderet udgave med alle B-sider og de tre nye numre fra 2017-udgaven.

topgunnu
FORPREMIERE / 25. maj. kl. 20:00

TOP GUN: MAVERICK M. KOLDE ØL

Tom Cruise er tilbage og i imponerende topform som jagerpiloten Pete ‘Maverick’ Mitchell! Kom til forpremiere på TOP GUN 2. Vi serverer en kold øl til filmen.

EFTERTID
PREMIEREEVENT / 30. maj. kl. 19:00

EFTERTID

Lyddramaet ‘Eftertid’ er efterfølgeren til ‘Mærk Regnen’, der fortæller historien om Ida, der mister synet efter uvidende at have drukket metanol. Først lytter vi til ‘Mærk Regnen’ og efter en kort pause blænder vi op for premieren på ‘Eftertid’.

the_new_bauhaus
SÆRVISNING / 1. juni. kl. 20:00

DRINKS & DOCUMENTARY: THE NEW BAUHAUS

Visual Tuba præsenterer The New Bauhaus – en dokumentar om Bauhaus 2.0, som udforsker den indflydelsesrige kunst-design-bevægelse som opstod efter den visionære kunstner László Moholy-Nagy. Drinks serveres fra 19:30.

GeorgeMichael
SÆRVISNING / 22. juni. kl. 19:30

GEORGE MICHAEL FREEDOM UNCUT

Vi fejrer pop-ikonets fødselsdag med verdenspremieren på dokumentaren ’George Michael Freedom Uncut’, hvor man med sangeren selv som fortællerstemme får et indblik i den formative periode af hans liv og karriere.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?