Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

Events

Her finder du det fulde overblik over kommende forpremierer, filmfestivaler, særvisninger og andre events i Empire Bio.

ustyrlig
BIOGRAFKLUB DANMARK FORPREMIERE / 6. feb. kl. 17:00

USTYRLIG

Den prisvindende instruktør Malou Reymanns ‘Ustyrlig’ fik verdenspremiere på Toronto Filmfestival i september, og nu inviterer Biografklub Danmark til forpremiere i Empire. 17-årige Maren er vild og uregerlig, og i 1933 bliver hun sendt på kvindeanstalten Sprogø for at blive tilpasset.

magicmikeslastdance
FORPREMIERE + VELKOMSTDRINK / 8. feb. kl. 19:30

MAGIC MIKE’S LAST DANCE

Vi inviterer til forpremiere på ‘Magic Mike’s Last Dance’, hvor “Magic” Mike Lane (Channing Tatum) efter en længere pause fra rampelyset igen er klar til at indtage dansegulvet. Vi serverer en drink til filmen.

Skærmbillede 2023-01-17 kl. 20.30.28
PITCHBLACK PLAYBACK / 21. feb. kl. 20:00

NICK CAVE’S “PUSH THE SKY AWAY”

Celebrate a decade of one of Cave & co.’s best-loved records at Pitchblack Playback’s immersive listening session in the dark on our powerful cinema sound system. No distractions; just you and the music.

rr17+social
SÆRVISNING / 6. mar. kl. 21:00

REEL ROCK17

Hvert år samler Reel Rock de største historier og bedste film fra klatringens verden, så du kan opleve dem på det store lærred. Glæd dig til film om halsbrækkende bedrifter og menneskerne bag i en af verdens mest ekstreme sportsgrene.

fabelmans
OSCARNAT + FORPREMIERE / 12. mar. kl. 22:00

OSCARSHOW + THE FABELMANS

Traditionen tro, blænder vi op for hele Oscarshowet, som i år finder sted natten mellem søndag d. 12. marts og mandag d. 13. marts – og inden vi stiller om til den røde løber i Hollywood, viser vi en forpremiere på Steven Spielbergs nye film THE FABELMANS, som forventes at blive nomineret i flere kategorier. Og I kan godt glæde jer – Spielberg har med THE FABELMANS skabt endnu en magisk filmoplevelse, der kandiderer til at være blandt de bedste i hans imponerende karriere.

Is-Die-Hard-a-Christmas-movie-Up-vote-Yes-Down-vote-No.-.-.-Imgur
SÆRVISNING / 20. dec. kl. 20:00

DIE HARD

Traditionen tro siger vi god jul og viser Bruce Willis-klassikeren om politimanden John McClane, der kommer i karambolage med nogle onde terrorister i Nakotomi Tower.
Yippee-ki-yay!!! Filmen vises uden undertekster.

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?