Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS

Hvordan fungerer det?

  • Som en service til filmtrængende nybagte forældre, arrangerer Empire Bio hver onsdag såkaldte Babybio-forestillinger. Der er hver onsdag to til fire forskellige film at vælge imellem, som alle vises kl. 12.00. Køb billetter ved at klikke på det ønskede tidspunkt i oversigten ovenfor.
  • I biografsalen har vi, af hensyn til de kære små, dæmpet lyden en smule og skruet lidt op for lyset.
  • Hvis jeres barn/børn sover udleveres to sedler med ens numre – det ene sættes på barnevognen, og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i vores lounge, så vores personale har overblik og kan høre dem. Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn. Tomme barnevogne stilles udenfor.
  • I tilfælde af at barnet vågner, går vi op i salen og råber nummeret op. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.
  • På vores toiletter er opsat pusleborde, og vi har en mikroovn til opvarmning af eventuelle flasker.