Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

Billetbestilling tlf. (+45) 35 36 00 36
FØLG OS
Image Alt

FAQ

SVAR PÅ ALT

(Ok, måske ikke ALT … men det meste så)

Hos Empire får vi fra tid til anden spørgsmål vedr. alt fra billetbestilling til parkeringsmuligheder. Derfor har vi udarbejdet nedenstående besvarelser som dækker de spørgsmål vi får oftest. Har du har andre spørgsmål om biografen – eller livet i almindelighed – som ikke besvares her, kan du skrive til os på info@empirebio.dk og vi vil forsøge at hjælpe hurtigst muligt.

Hvornår skal jeg hente mine billetter?

Bestilte billetter skal generelt afhentes ½ time før. Til forestillinger imellem kl. 18.45-20.30 dog 45 min. før. Hvis du har købt billetterne online, kan du hente dem helt op til forestillingens start.

Hvad gør 'Bestil' og 'Køb' linkene i spilleprogrammet?

Ved at trykke på “Bestil” i forbindelse med en specifik film, kan du bestille billetter online. Bestilte billetter skal afhentes 30 min. før forestillingens start. Til forestillinger mellem 19.00 og 20.30 skal billetter dog være afhentet 45 min. før forestillingens start. Hvis de ikke er afhentet på dette tidspunkt, bliver de solgt til anden side. Ved at trykke “Køb” kan du købe dine billetter online helt frem til forestillingens start. Købte billetter kan du afhente, når du vil.

Hvordan bruger jeg ebillet-kort i biografen?

Du kan benytte dit ebillet kort på 2 måder i biografen.
1. Gå til ebillet-kort automaten til højre for billetsalget og isæt dit ebillet-kort. Automaten checker om der er billetter på dit kort til den ønskede forestillinger og udskriver dem. Du kan nu gå direkte ind i salen.
2. Gå til et af billetsalgs stederne og vis dit ebillet-kort. Her vil de så indtaste dit ebillet-kort nummer og give dig de ønskede billetter.

Hvordan afbestiller jeg billetter?

Bestilte billetter kan afbestilles ved at klikke her og derefter indtaste telefonnummer og password. Alternativt kan du ringe til vores billetsalg på tlf. 35 36 00 36. Vær opmærksom på, at der kan forekomme ventetid i telefonen på travle tidspunkter, især mellem kl. 19.00-20.30.

Hvordan fortryder jeg internetkøb af billetter?

Din betaling kan ikke returneres via internet. Hvis du ønsker at få refunderet købte billetter, skal du henvende dig personligt i billetsalget før forestillingens start. Billetter refunderes ikke efter at den pågældende forestilling er startet. Husk at medbringe dit dan/kreditkort samt gyldigt billed-ID. Vi anbefaler samtidig, at du altid tjekker dato og tidspunkt grundigt, før du giver din endelige godkendelse af købet.

Jeg bliver bedt om at indtaste et password, hvad er det?

Dit password er et, ved bestilling via hjemmesiden, selvvalgt ”kodeord” som bruges til afbestilling af billetter.

Hvor og hvordan kan jeg købe gavekort Empire Bio?

Gavekort udstedes i biografens billetsalg eller købes her på hjemmesiden. Man kan selv vælge hvilket beløb gavekortet skal lyde på – dog minimum kr. 75.

Hvad er parkeringsreglerne i biografens omegn?

Københavns kommune har pr. 19. marts 2007 indført p-billetautomater på Nørrebro. Læs mere om de gældende regler her. Men lad være, kom på cykel eller gå…det er også sundere.

Har Empire Bio teleslyngeanlæg?

Nej.

Er der adgang for kørestolsbrugere?

I Empire Bio er kørestolsbrugere mere end velkomne. Biografens arealer byder på masser af luft og fremkommelighed lige fra vores indgangsområde over til både lounge og gangarealer på 1. sal.

Husk at gøre opmærksom på at du er kørestolsbruger, når du ringer ind og bestiller billet. Så kan vi oplyse dig om hvilke film som går i hvilke sale. Salene 1, 2 og 3 indeholder en kørestolsplatform i midten af salens forreste række. Se i øvrigt vores salsoversigter.

Når du ankommer i biografen, bør du henvende dig i billetkontoret for at få arrangeret den fornødne assistance til at komme ind i selve salene.

Handicaptoilet forefindes på både herre- og dametoilet.

Andre spørgsmål?

Såfremt du har et spørgsmål, som ikke besvares her, kan du evt. maile os på info@empirebio.dk. Vi vil således forsøge at besvare dit spørgsmål så snart vi får tid.