Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt

FAQ

SVAR PÅ ALT

(Ok, måske ikke ALT … men det meste så)

Hos Empire får vi fra tid til anden spørgsmål vedr. alt fra billetbestilling til parkeringsmuligheder. Derfor har vi udarbejdet nedenstående besvarelser som dækker de spørgsmål vi får oftest. Har du har andre spørgsmål om biografen – eller livet i almindelighed – som ikke besvares her, kan du skrive til os på info@empirebio.dk og vi vil forsøge at hjælpe hurtigst muligt.

Skal jeg afhente mine billetter?

Billetter kan købes online her på hjemmesiden eller i automaterne/billetsalget i vores foyer. Billetterne skal ikke afhentes eller printes ud. Vi kan scanne dem direkte på din telefon, når du skal ind i salen.

Kan jeg bestille billetter?

Nej, det er kun muligt at købe billetter – enten online her på hjemmesiden eller i automaterne/billetsalget i vores foyer.

Hvordan indløser jeg mine Biografklub Danmark-kuponer online?

Når du køber billetter til en Biografklub Danmark-film her på hjemmesiden, vil der før betalingsvinduet dukke et felt op, hvor du kan indtaste koden fra din(e) Biografklub Danmark-kupon(er), så rabatten bliver udløst.

Hvordan indløser jeg mit gavekort

De fleste gavekort kan indløses online som en del af betalingsflowet, når du køber billetter på vores hjemmeside. Enkelte gavekort kan dog kun indløses manuelt i vores betjente billetsalg.

Hvordan bruger jeg ebillet-kort i biografen?

Du kan benytte dit ebillet kort på 2 måder i biografen.
1. Gå til ebillet-kort automaten til højre for billetsalget og isæt dit ebillet-kort. Automaten checker om der er billetter på dit kort til den ønskede forestillinger og udskriver dem. Du kan nu gå direkte ind i salen.
2. Gå til et af billetsalgs stederne og vis dit ebillet-kort. Her vil de så indtaste dit ebillet-kort nummer og give dig de ønskede billetter.

Hvordan fortryder jeg internetkøb af billetter?

Din betaling kan ikke returneres via internet. Hvis du ønsker at få refunderet købte billetter, skal du kontakte billetsalget før forestillingens start. Billetter refunderes ikke efter at den pågældende forestilling er startet. Vi anbefaler samtidig, at du altid tjekker dato og tidspunkt grundigt, før du giver din endelige godkendelse af købet.

Jeg bliver bedt om at indtaste et password, hvad er det?

Dit password er et, ved køb via hjemmesiden, selvvalgt ”kodeord” som bruges hvis du vil tilgå dine køb på et senere tidspunkt.

Hvor og hvordan kan jeg købe gavekort Empire Bio?

Gavekort udstedes i biografens billetsalg eller købes her på hjemmesiden. Man kan selv vælge hvilket beløb gavekortet skal lyde på – dog minimum kr. 75.

Hvad er parkeringsreglerne i biografens omegn?

Københavns kommune har pr. 19. marts 2007 indført p-billetautomater på Nørrebro. Læs mere om de gældende regler her. Men lad være, kom på cykel eller gå…det er også sundere.

Har Empire Bio teleslyngeanlæg?

Nej.

Er der adgang for kørestolsbrugere?

I Empire Bio er kørestolsbrugere mere end velkomne. Biografens arealer byder på masser af luft og fremkommelighed lige fra vores indgangsområde over til både lounge og gangarealer på 1. sal.

Salene 1, 2 og 3 indeholder en kørestolsplatform i midten af salens forreste række. Se i øvrigt vores salsoversigter.

Kørestolspladserne kan desværre ikke købes online, så hvis du vil købe billet på vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at købe et af sæderne ved siden af kørestolspladsen.

Når du ankommer i biografen, bør du henvende dig i billetkontoret for at få arrangeret den fornødne assistance til at komme ind i selve salene.

Handicaptoilet forefindes på både herre- og dametoilet.

Andre spørgsmål?

Såfremt du har et spørgsmål, som ikke besvares her, kan du evt. maile os på info@empirebio.dk. Vi vil således forsøge at besvare dit spørgsmål så snart vi får tid.