Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt
Lind & Lahme Bogklub

Lind & Lahme Bogklub er et mødested for litteratur, forfattere og læsere. Det er den usnobbede bogklub, hvor alle emner, bøger og former for litteratur er velkommen. Forvent at blive overrasket, inspireret og inviteret indenfor i nye som gamle temaer. Lind & Lahme Bogklub er også bogklubben, hvor du ikke behøver at have læst en side før du kommer, men hvor du altid går hjem med en ahaoplevelse og nye input.

I hver bogklub inviterer Ann Lind Andersen & Julia Lahme nemlig 3 forfattere til at blive interviewet, så du som læser får et nyt perspektiv på det, der interesserer netop denne forfatter. Hver bogklub afsluttes med en panelsnak mellem forfattere, hvor publikum kan byde ind med spørgsmål og kommentarer. Til sidst er der mulighed for signering og forfattermøder i Empire Bios foyer.

Ann Lind Andersen & Julia Lahme har startet bogklubben i 2022 i erkendelsen af at der er for få steder, hvor læsere og forfattere møder hinanden, og hvor debatten, diskussionen og inspirationen kan flyde. Vi glæder os til at se dig i Empire Bio.

Kommende arrangementer

19. AUGUST

Latterfuld humor, faderroller og spionage
med Anders Matthesen, Anders Kofoed og Leif Davidsen

Er du klar til en aften fyldt med spændende historier, uventede afsløringer og fascinerende, lærerige indsigter om faderrollen? Til denne udgave af Lind & Lahme Bogklub kan du glæde dig til at møde tre forfattere, der hver især vil tage os med helt ind i maskinrummet af deres nyeste udgivelser, og måske, hvis vi er heldige, afsløre detaljer, der ikke før har set dagens lys. En er kendt og elsket for sin humoristiske sans, en kalder til kamp for farens rolle som omsorgsperson, og en kan i år fejre 40-års jubilæum som forfatter.

24. SEPTEMBER

Info følger.

21. OKTOBER

Info følger.

20. NOVEMBER

Info følger.

11. DECEMBER

Info følger.

28. JANUAR

Info følger.