Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS
Image Alt
Lind & Lahme Bogklub

Lind & Lahme Bogklub er et mødested for litteratur, forfattere og læsere. Det er den usnobbede bogklub, hvor alle emner, bøger og former for litteratur er velkommen. Forvent at blive overrasket, inspireret og inviteret indenfor i nye som gamle temaer. Lind & Lahme Bogklub er også bogklubben, hvor du ikke behøver at have læst en side før du kommer, men hvor du altid går hjem med en ahaoplevelse og nye input.

I hver bogklub inviterer Ann Lind Andersen & Julia Lahme nemlig 3 forfattere til at blive interviewet, så du som læser får et nyt perspektiv på det, der interesserer netop denne forfatter. Hver bogklub afsluttes med en panelsnak mellem forfattere, hvor publikum kan byde ind med spørgsmål og kommentarer. Til sidst er der mulighed for signering og forfattermøder i Empire Bios foyer.

Ann Lind Andersen & Julia Lahme har startet bogklubben i 2022 i erkendelsen af at der er for få steder, hvor læsere og forfattere møder hinanden, og hvor debatten, diskussionen og inspirationen kan flyde. Vi glæder os til at se dig i Empire Bio.

Kommende arrangementer

27. FEBRUAR

’Sundhed – fra skærm til sex’
I februar skal det handle om sundhed, og her mener vi sundhed i bredeste forstand. Med denne måneds udvalg af bøger udfolder vi nemlig emnet ved at rette blikket på både skærmvaner, selvudtryk, arbejdsliv samt vores globale forståelse af kærlighed og kapitalisme.

Vi får besøg af Imran Rashid og Katja Bamberger Bro med bogen ’Skærmsund’, der er en 4-ugers guide til sundere skærmvaner for hele familie. Pernille Melsted gør os klogere på den vigtige vrede, som også er titlen på hendes bog, og som handler om, hvordan vi bedre kan forstå og dermed bruge vores vreden konstruktivt fremfor at forsøge at undgå fuldstændig. Vi skal høre om, hvordan 4-dages arbejdsuge kan være med til at gavne både medarbejdere og virksomheder, når Pernille Garde Abildgaard lukker os ind i den praksis, hun rådgiver virksomheder i for at skabe en ny arbejdskultur. Og så skal vi på en global rejse ind i sexarbejdernes verden, når Sine Plambech gæster os med sin bog ’Global Sex – Hvad sexarbejdere ved om kærlighed og kapitalisme’.

16. APRIL

’Geografiske steder’
Hvilken betydning har geografiske steder for handlingen? Det undersøger vi i denne udgave af Lind & Lahme Bogklub, når vi får besøg af Anders Meidahl, Annette Bjergfeldt og Anna Grue, der på hver sin måde har skrevet ualmindelige medrivende romaner. Vi skal en tur på psykiatrisk hospital, på ø-besøg til Nova Scotia i Canada og til bryllup på en herregård i Danmark (hvis vi da når så langt, inden der er mord i spil).

29. MAJ

Info følger.