Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

FØLG OS

Hvordan fungerer det?

‘Empire for børn’ er filmklubben for dig under 13 år og som elsker at gå i biografen! Som medlem får du en række fordele, når du besøger Empire Bio:

  • RABAT på din biografbillet (udover den almindelige børnerabat)
  • 1 gratis lille POPCORN pr. biografbesøg
  • Invitationer til særlige events og FORPREMIERER
  • 1 gratis biograftur efter eget valg, når du har FØDSELSDAG

Meld dig ind i Empire for børn herunder og hent dit medlemskort, næste gang du besøger Empire Bio. Gratis popcorn og billetrabat udløses ved fremvisning af dit medlemskort.

Tilmeld dig Empire for børn

Tilmeld dig Empire for børn nedenfor. Det koster ikke noget. Næste gang du går i biografen, kan du hente dit medlemskort hos en vores medarbejdere i billetsalg.

* Skal udfyldes

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på 'Afmeld' linket nederst i de e-mails vi sender ud. Ønsker du helt at blive slettet fra filmklubben 'Empire for børn', så kontakt os via mail@empirebio.dk. Vi bruger Mailchimp til administration af data og udsendelse af e-mails. Når du tilmelder dig accepterer du samtidig at dine data behandles af MailChimp. Se hvordan MailChimp beskytter dit privatliv.

Kender du også Nørrebros Børnefilmklub?

Husk at børn fra 0.-6. klasse kan blive medlemmer af 'Nørrebros Børnefilmklub'!