Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 7 sale med 25 til 227 pladser.

Billetbestilling tlf. (+45) 35 36 00 36
FØLG OS

kommende events

Tirsdag d. 25. februar kl. 20:00
FORPREMIERE:

KRUDTTØNDEN

Kom til snigpremiere på Ole Christian Madsens danske drama ‘Krudttønden’, der fortæller historien om det skæbnesvangre terrorangreb på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i 2015. Den intense film skildrer begivenhederne fra fire synsvinkler: Politimanden Rico (Nikolaj Coster-Waldau), gerningsmanden Omar Hussein, sikkerhedsvagten Dan og filminstruktøren Finn Nørgaard (Lars Brygmann).

Inden filmen kigger instruktøren forbi og fortæller om arbejdet med filmen. Instruktøren kendte personligt Finn Nørgaard, der var et af ofrene for terrorhandlingen.

Køb billetter

Onsdag d. 4. marts kl. 19:30
SOUNDVENUE FORPREMIERE:

KØD & BLOD

Danske gangsterfilm kan tælles på få hænder. Og man behøver vist ingen hænder for at tælle danske gangsterfilm med en kvinde som nådesløs boss. ’Kød og blod’ er en rå, forfriskende og komprimeret thriller om 17-årige Ida, der efter sin mors død anbringes hos sin moster og voksne fætre. De tager imod hende med åbne arme – men Ida indrulleres også snart i deres hårdkogte levevej som kriminelle på toppen af lokalsamfundets dunkle hierarki.

Skuespillerne Guldberg Kampp, Fjelstrup, Crosset Hove og Zeciri lægger alle vejen forbi sammen med instruktør Jeanette Nordahl til Q&A efter visningen.

Køb billetter

Fredag d. 6. marts kl. 22:00
VIMFF:

VANCOUVER INTERNATIONAL MOUNTAIN FILM FESTIVAL

Vancouver International Mountain Film Festival har siden 1996 vist de bedste bjergklatringsfilm fra hele verden. Nu kommer festivalen endelig til Danmark med et 2-timers nøje kurateret program med de vildeste og flotteste adventurefilm fra det seneste år.

Køb billetter

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?

Billetter

Køb/slet billetter du allerede har reserveret her

Bestilte billetter skal afhentes 45 min. før til forestillinger mellem kl. 18.45 og 20.30, og 30 min. før til alle øvrige forestillinger. Undtagelser kan forekomme ved særvisninger og premierer.

3D briller sælges separat og er derfor ikke en del af den ordinære billetpris.

GAVEKORT

Bestil gavekort til Empire her

Gavekort til gode film bliver alle glade for. Du kan købe gavekort til Empire i biografens billetsalg eller bestille online her.

Du vælger selv hvilket beløb gavekortet skal være på (dog minimum 75 kr.)

PRAKTISK

Læs om parkering på Nørrebro her

Parkeringspladser kan som regel findes i gaderne omkring biografen og der ligger et p-hus ca. 2 min. væk. Vi har naturligvis også rigeligt med cykelparking.

I vores café/kiosk kan du købe kaffe, vin, øl og lækkerier til filmen. Og der er masser af gode spisesteder lige rundt om hjørnet.