Empire Bio - Copyright Nørrebro

Empire Bio er Nørrebros egen biograf – altid kun med de bedste film på plakaten. Biografen ligger centralt i Københavns hyggeligste bydel og har 6 sale med 25 til 227 pladser.

Billetbestilling tlf. (+45) 35 36 00 36
FØLG OS

kommende events

Onsdag d. 23. oktober kl. 19.30
CINE MAR:

SURF MOVIE NIGHT

Denne gang indeholder Cine Mars Surf Movie-program bl.a. en rejse til Falklandsøerne, et øhav med over 700 øer på den sydlige halvkugle. To brødre tager på et 50-dages rodtrip for at lære den lokale kultur at kende og selvfølgelig for at lede efter bølger. De udforsker ubeboede øer og bliver overvældede af naturens skønhed langs kystlinjerne.

Køb billetter

Onsdag d. 6. november kl. 22.00:
SÆRVISNING m. COPENHELL:

SLAYER: THE REPENTLESS KILLOGY

Igennem næsten fire årtier har Slayers stormløb bevist at de er det ypperste thrash-metalband på planeten. Efter at have sikret sig en plads i musikhistorien vil Slayer – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt og Paul Bostaph lancere det Slaytaniske angreb på det store lærred, når “Slayer: The Repentless Killogy” kommer i biograferne verden over den 6. november 2019. Filmen præsenteres i samarbejde med COPENHELL – og vi serverer en kold bajer inden det går løs.

Køb billetter

Torsdag d. 21. november kl. 19.30
SÆRFORESTILLING:

DEPECHE MODE: SPIRITS IN THE FOREST

Depeche Mode: Spirits in the Forest er en smukt optaget og mesterligt klippet koncertfilm af synthrock-gruppens hoffotograf Anton Corbijn, og den væver en musikalske hitparade filmet på Berlins kendte Waldbühne-amfieteater sammen med private dokumentaroptagelser, der er skudt i fansenes hjembyer over hele verden.

Køb billetter

Special event?

Vidste du at det er muligt at leje hele eller dele af Empire til lukkede eller offentlige events?

Billetter

Køb/slet billetter du allerede har reserveret her

Bestilte billetter skal afhentes 45 min. før til forestillinger mellem kl. 18.45 og 20.30, og 30 min. før til alle øvrige forestillinger. Undtagelser kan forekomme ved særvisninger og premierer.

3D briller sælges separat og er derfor ikke en del af den ordinære billetpris.

GAVEKORT

Bestil gavekort til Empire her

Gavekort til gode film bliver alle glade for. Du kan købe gavekort til Empire i biografens billetsalg eller bestille online her.

Du vælger selv hvilket beløb gavekortet skal være på (dog minimum 75 kr.)

PRAKTISK

Læs om parkering på Nørrebro her

Parkeringspladser kan som regel findes i gaderne omkring biografen og der ligger et p-hus ca. 2 min. væk. Vi har naturligvis også rigeligt med cykelparking.

I vores café/kiosk kan du købe kaffe, vin, øl og lækkerier til filmen. Og der er masser af gode spisesteder lige rundt om hjørnet.